brze pozajmice forza bih

Kompanija Forza se od ostalih sličnih kompanija odnosno kreditora na nasem trzistu razlikuje po dve veoma specifične stvari.

Prva je ta da je Forza trenutno jedina kompanija u BiH koja našim građanima nudi mogućnost brze pozajmice za koju zahtjev možete poslati online, bez velike papirologije i bez čekanja u redovima.

Druga stvar koja ih izdvaja je to što će vaš zahtjev će biti obrađen u najkraćem mogućem roku, tačnije   roku od 15-tak minuta, a vaš novac i ugovor će odmah nakon odobrenja biti spremni u poslovnicama Pošte Srpske.

Kako doći do Forza brze pozajmice

Čitav sistem za apliciranje je veoma jednostavan, traje nekoliko minuta i sastoji se iz svega tri koraka koje možete obaviti na njihovom website-u forza.ba.

  1. U samom vrhu sajta dočekaće vas formular u koji u nesete željenu sumu te rok otplate i kliknete na „Pošalji zahtjev“
  2. Nakon toga otvoriće vam se njihov online obrazac koji trebate popuniti ispravnim podacima (ukoliko u neko od polja slučajno unesete pogrešnu vrijednost, sistem će vas o tome obavijestiti pa je mogućnost greške svedena an minimum)
  3. Nakon što se vaš zahtjev obradi vaš novac možete podići u nekoj poslovnica Poste ili dobiti direktno na racun u banci.

I to je to.

Čak i ako se tokom slanja zahtjeva potkrade neka greška, možete kontaktirati njihov call centar i ispraviti je, ili čak čitav zahtjev za pozajmicu obaviti u razgovoru sa njihovim operaterima.

Forza omogućava pozajmice od 100 do 500 KM, a maksimalan rok otplate je 30 dana.

Kako biste aplicirali za pozajmicu, neophodno je da ste punoljetno lice (do 70 godina), državljanin BiH sa prebivalištem na teritoriji Bosne i Hercegovine, da imate urednu kreditnu liniju, da imate važeću ličnu kartu, da imate email adresu, da imate mobilni telefon i da niste u lošoj kategoriji odnosno u dugu po postojećim kreditima.

Treba naglasiti i to da Forza ima posebnu pogodnost za korisnike koji prvi put apliciraju kod njih, koji će svoju prvu brzu pozajmicu dobiti bez kamate i bez ikakvih troškova. Drugim riječima, vratiće tačno onoliko koliko su i pozajmili.

Komentari