airselfie 2 stize na trziste

Džepna kamera AirSelfie2 predstavljena je na CES sajmu u Las Vegasu ove godine i najavljena da će stići na tržište kasnije ove godine, što se i dogodilo jer napokon je dostupna svima koji su zainteresovani. I neće požaliti, riječ je o lideru u kategoriji „letećih kamera“ i nije teško za pogoditi zašto.

Naime, AirSelfie2 kamera duga je 3,72 inča, široka 2,71 inča, imam bateriju od 400 mAh, što znači da u zraku može provesti do pet minuta neprestanog rada i vidno polje joj je 85 stepeni. Leti do 20 metara u zrak i kao takva iznimno je korisna za razne događaje, ne samo u svrhu zabave već prvenstveno profesionalcima.

Od ostalih bitnih tački, AirSelfie2 ima 16GB memorije pa može bez problema pohraniti stotinjak kvalitetnih fotografija ili nekoliko kvalitetnih video snimaka. Kamera ima 12 megapiksela i sposobna je snimati u FHD rezoluciji fotografije, ali i video.

Velika prednost je i to što se na Android i iOS uređaje spaja bežično, što dovoljno govori o kompatibilnosti s dva najraširenija mobilna operativna sustava na svijetu. Naravno, kad se AirSelfie2 spoji na njih, sadržaj s njega može se pohraniti na uređaju te proslijediti na društvene mreže ili u cloud.

“Kad se radi o snimanju važnih trenutaka, ljudi ne žele imati ograničenja. Uz AirSelfie2 bilo tko s pametnim telefonom može načiniti fotografiju ili video snimku kakvu želi.

Nije bitno radi li se o grupnoj fotografiji, egzotičnom krajoliku ili kućnom videu, AirSelfie2 je dizajniran da obavi posao i isporuči potpuno novu perspektivu”, rekao je Stefano Cabella, izvršni direktor (CEO) kompanije AirSelfie Holding Ltd.

Iako on priča iz kuta osobe koja stoji iza proizvoda pa ga želi što bolje plasirati na tržištu, sve je istina. Kombinacija pokretnosti, dugotrajnosti i tehnologije donijeli su za AirSelfie2 prestižnu nagradu Red Dot Design u kategoriji “Best of the Best.

Već samo ime govori dovoljno, a ako i ne, onda može reći ponešto podatak da se u toj kategoriji takmičilo ukupno 6300 proizvoda.

Izvor: ictbusiness.info

Komentari