udemy popust svi kursevi po 10 dolara

O Udemy platformi za online kurseve smo pričali u nekoliko navrata, a danas imamo još jedan odličan povod za to. Povodom Black Friday koji nam se bliži Udemy je snizio cijene hiljade svojih kurseva na svega $10, a po njihovim riječima ovo je najveće sniženje u istoriji platforme jer uključuje najveći broj kurseva do sad.

Akcija traje do 28.11. a ono što ovu nevjerovatnu ponudu čini dodatno zanimljivom jeste to da kurseve koje kupite po sniženju možete da polažete kad god želite. Oni će ostati dostupni na vašem profilu i nakon 28. novembra, a cijena im se za vas neće mijenjati. Udemy je poznat po izuzetno intuitivnom sistemu s kojim možete veom jednostavno praviti baze svojih kurseva i pristupati im kad god to poželite. Sve se čuva na njihovim serverima, a interface vam dozvoljava da svoje kurseve sortirate i veoma lako nastavljate svaku lekciju od mjeste gdje ste stali.

Udemy akcija i dostupni kursevi

Najveća vrijednost Udemy platforme jeste broj kurseva i raznovrsnost tema koji oni pokrivaju. Ovdje mkožete naći hiljade kurseva iz oblasti Marketinga, IT & Software, Personal Development, Office Productivity, muzike, stranih jezika i još mnogo drugih oblasti… Platforma okuplja i neke od najpoznatijih predavača na svijetu iz ovih oblasti čiji kursevi koštaju u prosjeku od 130$ do $200 pa je ova akcija idealna prilika za vrhunsko profesionalno usavršavanje po nevjerovatno niskim cijenama.

Kao što smo rekli, ovo je do sad najveće sniženje koje je Udemy radio jer obuhvata najveći broj kurseva, njih preko 50.000 iz više od 120 različitih kategorija. Prošli smo kroz ovu ponudu i pronašli nekoliko top kurseva koji su po nama odličan izbor s obzirom na znanje koje dobijate i njihovu prethodnu cijenu.

O kursevima za web dizajn smo već pisali pa ako vam je to sfera interesovanja preporuke pročitajte u našem tekstu Web dizajn kursevi uz koje ćete najlakše naučiti izradu web sajtova.

Od ostalih izdvajamo sledeću listu najpopularnijih online kurseva u najtraženijim kategorijama:

Cryptocurrency Trading Course 2017 – Detaljan kurs o trgovini kriptovalutama koja je bazirana na brzom akumuliranju novca.

Pianoforall – Inovativni sistem učenja sviranja klavira i drugih instrumenata sa tipkama.

An Entire MBA in 1 Course – jedan od najtraženijih biznis kurseva i jedan od najprodavanijih kurseva uopšte na Udemy platformi sa preko 125.000 studenata koji su ga kupili.

Microsoft Excel (Excel from Beginner to Advanced) – Sve što vam treba kako bi savladali Excel i upoznali se sa svim funkcionalnostima koje vam nudi.

Photography Masterclass – KLompletan vodič za fotografiju koji će vas naučiti kako da pravite profesionalne fotografije i počnete da zarađujete od njih.

Dr. Ian Dunbar’s SIRIUS® Dog Trainer Academy – Kurs koji će vas naučiti da dresirate psa po SIRIUS® sistemu, i omogućiti vam da pokrenete sopstveni biznis dresure pasa.

Modern PR – Naučite oprobane i dokazane načine da proizvodima ili kompanijama koje predstavljate obezbijedite maksimalnu pokrivenost u medijima.

Ostale kurseve možete pogledati na Udemy stranici.

Komentari