fortnite chapter 2

Fortnite je u trenutku pisanja ovoga članka još uvijek crna rupa i milioni igrača nestrpljivo čekaju povratak igre na igrivo stanje. Taj trenutak je blizu – ne zna se još tačno kada se igra vraća, ali pojavljuje se sve više informacija o “novom Fortniteu” koji nosi naziv Fortnite: Chapter 2.

Naime, procurio je trailer koji je praktično potvrdio sve što o novom poglavlju Fortnitea trebamo znati. Kako se ranije već nagađalo, najveća promjena će biti u mapi. Očekuje nas potpuno nova mapa, a kad kažemo potpuno nova mapa to znači skroz nove lokacije koje nemaju veze s prethodnom mapom, čisto da ne bi bilo zabune.

Nova mapa dizajnirana je kako bi omogućila i neke nove aktivnosti za igrače. Od sada će igrači tako moći plivati, roniti i pecati, a među novim vozilima naći će se čamci/gliseri.

Među drugim novitetima možemo vidjeti skrivanje u pojedinim objektima (kanti za smeće, primjerice) te mogućnost nošenja ranjenih igrača na leđima. Sistem napredovanja također će biti redizajniran te će se iskustvo dobijati kroz aktivnosti kao što su eliminiranje protivnika, sakupljanje materijala te potragu za predmetima. Sakupljat će se tri medalje: battle, scavenger i survivor.

Trailer isto tako nagovještava uvođenje co-op emote poteza, a obećano je i da će igrati s battle pasom u prvoj sezoni Chaptera 2 dobiti nagradu od 1500 V-Bucksa.

Kako su ovo dosta velike promjene za Fortnite, očekujte i znatno veće ažuriranje od običnih. Prema informacijama koje stižu iz Kine, novi Fortnite na konzolama će težiti oko 13 gigabajta.

Izvor: hcl.hr

Komentari