iphone olovka

Apple Pencil je dodatak koji je uglavnom dizajniran za iPad, ali tokom prethodnih godina smo imali informacije da Apple razmatra i donošenje podrške za iPhone. Ove godine bi se to moglo i dogoditi, sudeći prema predviđanjima analitičke kompanije TrendForce.

Prema izveštaju, ne samo da će ovogodišnji iPhone modeli podržavati Apple Pencil, već se sugeriše i da će kompanija povećati skladišni prostor na svojim telefonima do maksimalnih 512GB.

Ukoliko se informacije obistine, ovo će biti konkretan Apple odgovor na Samsungov Galaxy Note9, koji pored podrške za stylus ima i i verziju sa 512GB interne memorija.

Za sada nije poznato da li će verzija sa 512GB biti ponuđena uz 256GB model, koliko je najveći skladišni prostor koji Apple trenutno nudi za iPhone, ili će zameniti 256GB verziju.

Takođe nije poznato šta će se desiti sa osnovnom verzijom sa 64GB. Da li će biti zadržana ili će je Apple nadograditi? Više detalja će biti poznato narednog mjeseca kada se očekuje da Apple predstavi nove iPhone modele.

Izvor: benchmark.rs

Komentari