Coworking Travnik

Prosječna cijena sobe u hotelu

70KM

Prosječna cijena sobe u Hostelu

35KM

Prosječna cijena coworking mjesec

100KM

Prosječna sedmična cijena stana

65KM

Lista coworking-a u Travniku

WIP coworking Travnik

Cijene coworkinga:

  • Mjesec: 100 KM

WIP coworking space u Travniku osmišljen je kao mjesto koje okuplja mlade i talentovane ljude, preteženo iz IT sektora. Uz brojne pogodnosti koje prate iznajmljeno radno mjesto, WIP svojim članovima nudi i besplatne kurseve za usavršavanje. WIP coworking moderno je opremljen prostor koji se nalazi u samom centru Travnika a svojim članovima je dostupan 24 sata dnevno.

Pročitaj više

Ljudi koji stoje iza WIP coworkinga ozbiljno shvataju usavršavanje i obrazovanje svojih članova pa često organizuju kvalitetne kurseve od 3 do 6 mjeseci, što ovaj coworking centar čini idealnim za mlade ljude i start up projekte.

Osim samog iznajmljivanja radnog prostora, cilj je stvoriti kompaktnu zajednicu profesionalaca iz raznih oblasti IT sektora, koji će sarađujući međusobno biti u mogućnosti raditi projekte kako za naše tako i za internacionalno tržište. Njihove usluge uključuju Izradu web stranica (statičkih i dinamičkih), izrada iOS aplikacija, izrada logotipa, vizit kartica i korporativnih identiteta…

Cijene i uslovi coworkinga

WIP coworking space baziran je na mjesečnoj članarini koja iznosi 100 KM. Članovima je obezbijeđeno radno mjesto uz brzi internet, a od dodatnih pogodnosti treba spomenuti mogućnost korištenja sobe za konferencije, HD projektor, odvojena soba za online sastanke te besplatne kurseve.