Jesen u Hercegovini ne označava samo promjenu godišnjeg doba već i buđenje intenzivnih priprema i aktivnosti u poljoprivredi. Ovaj period, pod utjecajem specifičnosti klime, postaje ključan za ulaganja, posebno kada je riječ o obnovi plastenika, nabavci prateće opreme, te pripremi za sadnju različitih kultura – od povrća i rasada, do cvijeća. Prepoznajući potrebe poljoprivrednika u ovom važnom vremenu, Mikrofin donosi posebnu ponudu za filijalu Mostar kojoj pripadaju još i Čapljina, Livno, Ljubuški, Široki Brijeg, Konjic i Posušje.

Od 16.10. do 31.12., Mikrofin nudi poljoprivredne kredite bez ikakvih troškova obrade. Ova posebna ponuda dizajnirana je s ciljem da se pruži maksimalna podrška onima koji hrane ovu regiju. Ali prednosti suradnje s Mikrofinom ne završavaju tu. Ono što ovu ponudu čini još atraktivnijom jest jednostavna procedura koja je prilagođena zadovoljstvu klijenta, brza isplata sredstava i potpuna neovisnost o žirantima. Detaljnije informacije o ovim kreditima dostupne su na web stranici Mikrofina.

Kroz ovu posebnu ponudu, MKD Mikrofin ističe svoju kontinuiranu posvećenost poljoprivrednicima Hercegovine. Glavni cilj je omogućiti svim domaćinstvima pristup neophodnim resursima i podršci kako bi realizirali svoje projekte i vizije. Za detalje i dodatne informacije o ponudi, zainteresirani se mogu direktno obratiti filijali Mikrofina na 036 333 685 ili putem e-maila na [email protected].

Komentari