lightnite

LightNite blockchain igrica će vas nagraditi Bitconima i NFT-ovima dok je igrate. Ako ste ljubitelj kriptovaluta i blockchain tehnologije a pri tome volite da provodite vrijeme igrajući igrice, pronašli smo idealnu igricu za vas!

LightNite je battle-royale igrica sa minimalističkom low-poly cartoonish grafikom, trenutno je dostupna beta verzija koja je lansirana u avgustu 2021. godine.

Ova igrica je za vrlo kratko vrijeme postala veoma popularna, a upravo zbog svog battle-royal sistema igranja i zbog toga što dobijate Bitcoine kao i NFT-ove koji imaju stvarnu vrijednost na Elixir marketu.

lightnite igrica

Koliko se može zaraditi igrajući LightNite?

Trenutno zarada na igrici nije velika, ali vrijednost NFT-ova koje osvajate ubijajući protivnike može kroz par mjeseci ili godina da ima veliku vrijednost, zbog čega vam i preporučujemo da krente dok je beta dostupna i budete među prvim igračima koji će da osvajaju vrijedne NFT-ove.

Trenutno zarađivati možete ako ubijate protivnike u multiplayer modu ili ako igrate koronavirus single player mod, gdje na svaka tri sata ćete biti nagrađeni sa sigurnih 100 satošija i 1 do 3 NFT-a. Što znači da za 24h možete zaraditi 800 satošija i 24 nft-a.

Pored redovnog nagrađivanja, kreatori igrice organizuju često takmičenja gdje možete osvojiti ako ste u pobjedničkoj ekipi 12.500 satošija, ili ako ste igrač sa najviše ubistava osvojićete 12.500 satošija i premium NFT iz limitirane kolekcije.

lightnite kripto igrica

Ukoliko želite da igrate LightNite, trenutno se igrica plaća (iako će nakon finalnog plasiranja biti free to play kako su najavili). Cijena igrice je $20, ali portal Kripto.ba u saradnji sa LightNite vam nudi popust preko ovog linka od 20%, i igricu možete dobiti za $16.

Svakako možete sačekati da izađe finalna verzija igrice i da je igrate besplatno, ali po cijeni od 4 kutije cigara, možete biti među prvima čiji će NFT-ovi koje sakupe možda imati daleko veću vrijednost.

Naš wallet za LightNite izgleda ovako nakon 7 dana testiranja igrice.

lightnite zarada wallet

Svakako se priključite LightNite discord zajednici i dogovrite koju partiju, vidimo se u gejmu ?

(Kripto.ba)

Komentari