konverzija banja luka 2018

Banjaluka u aprilu postaje središte edukacije u oblasti digitalnog marketinga! Kao dio konferencije “Konverzija”, 15.04.2018. godine u “Smart Office” coworking prostoru biće održane i cjelodnevne radionice na dvije veoma važne teme: SEO (optimizacija za pretraživače) i Facebook oglašavanje.

Radionice će držati Ivana Petrović (Facebook) i Nedim Šabić (SEO), oboje vrhunski stručnjaci u svojoj branši sa nizom godina iskustva kako u radu tako i u predavanju na zadate teme.

Cilj jeste da se na praktičnim primjerima i mnogo detaljnije nego na predavanju pređu ove oblasti. U skladu sa tim, radionice će biti organizovane u manjim grupa od po 20 učesnika, čime će se postići kvalitetnija edukacija i veća interakcija sa ljudima. Na taj način će svi prisutni moći predavače pitati u svakom trenutku ono šta ih zanima ili im nije jasno.

Za učešće na radionicama potrebne su osnovne kompjuterske vještine, a koncept je takav da se kreće od osnova i završava sa naprednijim temama, što znači da detaljno poznavanje SEO i Facebook oglašavanja nije nužno za prisustvo.

Ulaznice za radionicu možete kupiti na www.konverzija.org/radionice.html po cijeni od 149 evra, a popust od 10 evra možete ostvariti ukoliko se prijavite na newsletter.

Inače, konferencija “Konverzija” održava se po drugi put u Banjaluci, sa primarnim ciljem kvalitetne edukacije i razmjene iskustava. Okuplja 250 učesnika te 20 priznatih predavača koji su spremni stečeno znanje nesebično podijeliti sa prisutnima, a među njima nalaze se i Miroslav Varga, Ivan Bildi i mnogi drugi. Ulaznice za konferenciju, koja traje jedan dan i održava se 14.04.2018. godine u hotelu “Jelena”, po sniženoj cijeni možete kupiti do 1. aprila putem sajta www.konverzija.org.

Komentari