Resident Evil 7 prodat u 2,5 miliona primjeraka

Igra Resident Evil 7 je za svega tri dana prodata u preko 2,5 miliona primjeraka za PC, Xbox One i PlayStation 4, objavila je kompanija Capcom.

Od te cifre u ovom trenutku preko 73 000 registrovanih igrača uživa u igri igrajući je preko PlayStation VR uređaja.

U istom izvještaju se navodi da su igre iz Resident Evil serijala, od kada se prvi put pojavio pa do danas, prodate u preko 75 miliona jedinica, što Resident Evil čini ubjedljivo najprodavanijim serijalom u vlasništvu Capcoma.

Ovih dana je takođe bila i premijera filma Resident Evil: The Final Chapter u Evropi i Americi, nakon što je film imao svjetsku premijeru u Japanu još 23. decembra prošle godine.

Ovo nije kraj Resident Evil sadržaja kada je 2017. godina u pitanju, jer nam 27. maja stiže i premijera animiranog filma Resident Evil: Vendetta, trećeg animiranog filma u serijalu, nakon Resident Evil: Degeneration iz 2008. godine i Resident Evil: Damnation, koji je izašao 2012. godine.

Na kraju, iako još nije zvanično najavljeno, sasvim smo sigurni da ćemo dobiti i bar neku ekspanziju/dlc za RE7 u toku ove godine, taman da nam upotpuni i zaokruži godinu, piše sajt Play.co.rs

Komentari