blackberry ghost telefon

Dojavljivač Evan Blass, poznatiji kao @evleaks, je nedavno sugerisao da je u pripremi BlackBerry uređaj sa baterijom kapaciteta 4000mAh. Pomenuti telefon bi trebalo da bude BlackBerry Ghost, a biće deo gornjeg tržišnog segmenta, i imaće tanak okvir oko ekrana. Informacije o telefonu su se prvi put pojavile u februaru, a na tržištu se očekuje tokom leta.

Baterija ovolikog kapaciteta se rjetko može videti na uređajima iz premijum segmenta, a uglavnom su rezervisane za modele iz srednjeg segmenta tržišta. Prema svemu sudeći, baterija ovog kapaciteta bi bila jedbna od najvećih na preminum-baziranim modelima, što govori o tome šta možemo očekivati od BlackBerry Ghost modela.

Mada, treba istaći da su BlackBerry uređaji, koje TCL proizvodi u poslednjih godinu i po dana, bili opremljeni prilično dobrim baterijama. BlackBerry KEYOne ima bateriju koja je iznad prosečne veličine, koja ide uz Snapdragon 625 čipset iz srednjeg segmenta i nudi dug radni vijek.

Čak i BlackBerry Motion ima 4000mAh bateriju, a više o ovom modelu ćete saznati u našem testu koji će uskoro biti objavljen na Benchmarku.

Izvor: benchmark.rs

Komentari