zastita za ekran telefona nasiol adria nano tehnologija

Još uvijek koristite zaštitne folije od kaljenog stakla ili debele plastike? Izluđuje vas neatraktivan vizuelni efekat koji daju vašem novom, tankom i elegantnom modelu mobilnog telefona? Vjerovali ili ne, rješenje za to stvarno postoji, a bliže je i lakše nego što ste ikada zamišljali.

Zahvaljujući Nasiol Adria, novom brendu na našem tržištu koji je uveliko afirmisan u svijetu, moć inovativne nano tehnologije je adaptirana za jednostavno, a efikasno korištenje u svakodnevnom životu.

Iako se trajnost pametnih mobilnih telefona znatno poboljšala u odnosu na 5 godina ili deceniju unazad, ostaje jedna fatalna mana svih ekrana – lako se oštete ili izgrebu. Mobilne uređaje nosimo uvijek i svuda sa sobom, a samim tim šansa za njihovim padom i oštećenjima raste.

Ključevi u džepu ili torbi, spuštanje na grube površine ili izloženost uslovima kao što su kamenčići ili pijesak ubrzavaju stvaranje mikroogrebotina koje vremenom postaju itekako primjetne i koje mogu dovesti do pucanja ekrana. Ukoliko se ekran ošteti, popravak je skup, a ponekad čak i neisplativ jer košta gotovo kao i sam uređaj. Upravo zbog toga, nameće se zaključak da je veoma mudro uložiti nešto novca i u zaštitu samog ekrana.

Ipak, uprkos stalnim izmjenama i napretku u dizajnu svima poznatih zaštitnih folija, one nisu dovoljna garancija bezbjednosti. One su kratkotrajno, u najmanju ruku rizično rješenje.

Tu uskače Nasiol PerShine sprej na bazi nano tehnologije.

PerShine sprej stvara tanki, oku nevidljivi zaštitni sloj na čitavoj površini vašeg telefona, a ne samo na ekranu! On oblaže i vašu kameru i sprečava prodor vode, ulja i ostalih sličnih materija i prljavštine u vaš uređaj, produžujući mu životni vijek.


Obavezno pogledajte do kraja:


PerShine sprej – sve prednosti u odnosu na jednokratnu zaštitnu foliju

Primjenom PerShine spreja, vi svom uređaju pružate najveću moguću zaštitu dostupnu na bh. tržištu, a evo i 6 ultimativnih razloga zbog čega je PerShine isplativije rješenje od zaštitnih folija na duge staze:

1. Kaljeno staklo lako dobija pukotine na ivicama i uglovima već nakon nekoliko mjeseci normalne upotrebe. Čak ima tendenciju da se raspadne na hiljadu djelića kada ga slučajno ispustite, za razliku od nevidljive PerShine barijere koja nakon samo jednog nanošenja traje do godinu dana.

2. PerShine sprej ne utiče na performanse vašeg telefona, za razliku od lijepljenih folija koje imaju tendenciju da uspore odaziv ekrana.

3. Plastični zaštitnici ekrana lako se grebu, pucaju i narušavaju HD vidljivost, koja je jedan od razloga zbog čega ste kupili baš taj model mobilnog telefona. To vas navodi i na pitanje zašto se uopšte trudite da zaštitite svoj telefon nečim što potpuno uništava jasnoću i živopisnost njegovog ekrana, zar ne?

4. Plastični zaštitnici ekrana lako razviju mjehuriće ukoliko ih ne znate pravilno postaviti, pa lijepljenje morate obaviti u prodavnici mobilnih telefona ili moliti prijatelje koji su u tome vještiji od vas da vam pomognu dok je PerShine sprej pogodan za nanošenje u kući ili stanu, a aplikacija je brza i bezbjedna ukoliko ste pažljivo pročitali uputstva za upotrebu.

5. Ne dopustite da vas iko ubijedi u to da estetika nije bitna! Zašto biste na vrh vašeg novog telefona, koji se ponosi svojim dizajnom stavili nešto zbog čega izgleda kao da na sebi ima ploču? Zaštitne folije za ekran od kaljenog stakla i plastike zastarjevaju sa svakim novim zakrivljenim i fleksibilnim dizajnom pametnih telefona, a PerShine nano sprej je univerzalno efikasan i djelotvoran na svim oblicima.

6. Svaki put kada novi pametni telefon izađe na tržište, dolazi i do promjena u obliku, dizajnu ili veličini ekrana što često znači da za njega morate nabaviti novu foliju, koja možda još uvijek nije lako dostupna ili prilagošena da prijanja onako kako vi to želite. PerShine sprej dolazi u bočici koju nakon upotrebe možete zatvoriti i čiju formulu možete koristiti iznova sve dok je ne potrošite.

Nadamo se da vam se ovi benefiti i zaštitna svojstva Nasiol Adria PerShine spreja dopadaju koliko i nama!

Za više informacija i kupovinu posjetite Nasiol Adria zvanični veb-šop i otkrijte još više detalja o PerShine spreju za zaštitu ekrana vaših mobilnih uređaja.

 

Komentari