Evo kakav ce vam kompjuter biti potreban za Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 prošlog je vikenda imao svoje prvo testiranje, ali samo na PlayStation 4 konzoli. Ovoga vikenda beta će doći i na ostale platforme, uključujući i PC na kojem bi Black Ops 4 trebao dobiti poseban tretman.

To između ostaloga znači da se igra neće pokretati preko Steama kao dosadašnje verzije, nego preko Battle.neta, pa za pristup beti za početak trebate imati profil na Blizzardovoj usluzi.

Beta počinje u petak, 10. 08., za one koji su igru naručili; a od subote, 11. 08., pristup beta testu imat će svi zainteresirani PC igrači. Beta će trajati dva dana, odnosno do ponedjeljka.

Ako želite igrati CoD: Black Ops 4 na PC-u, morat ćete biti adekvatno osposobljeni za to. Tačnije rečeno, morat ćete imati solidan računar – ne previše jak, ali ne ni previše slab. Eto, sad smo vam sve rekli!

Ipak, za konkretne detalje o zahtjevima PC verzije pogledajte donje konfiguracije. Imajte na umu da se one odnose na beta verziju, što znači da bi igra do izlaska mogla postati još zahtjevnija, ali isto tako – možda i manje zahtjevna.

Konfiguracija za novake:
CPU: Intel Core i5 2500k
GPU: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 2GB ili AMD Radeon HD 7850
RAM: 8 GB RAM
HDD: 25 GB

Konfiguracija za veterane:
CPU: Intel Core i7 4770k
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB ili AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
RAM: 12 GB RAM
HDD: 25 GB

Izvor: hcl.hr

Komentari