najbolje android aplikacije i igre za 2020

Kompanija Google je objavila Best Apps listu za najbolje aplikacije tokom 2020. godine. Genshin Impact je najbolji u kategoriji Best Game for Android, dok su u Best Apps kategoriji dominirala rješenja za rad od kuće – aplikacija za mentalno zdravlje i dobrobit, kuvar sa receptima i Microsoft Office paket.

Google je svoj glas za Best Game of 2020 dao igri Genshin Impact, dok su korisnici glasali za Spongebob: Krusty Cook-Off. Najbolja kompetitivna igra je Brawlhalla, a prati je Bullet Echo. Kada su u pitanju generalne aplikacije, Disney+ je izglasan kao Users’ Choice App of 2020.

Best Apps kategorija je podeljena u nekoliko podkategorija, a sve su bile pod uticajem izolacije i aktuelne pandemije koja je obeležila 2020. godinu. Na primer, Best Hidden Gem je Cappucino – zanimljiva platforma za dijeljenje dvominutnih audio klipova u krugu prijatelja. Best Everyday Essentials kategoriju je osvojio Calmaria.

Google Play je proglasio i najbolje filmove, serije, knjige i audio knjige. Jumanji i Yellowstone su najbolje prodavani film i serija, dok je najbolja knjiga Midnight Sun.

Kompletnu listu i linkove za preuzimanje najboljih aplikacija za 2020. godinu možete pogledati ovde.

Izvor: Benchmark.rs

Komentari