nasiol adria nano premazi zastita

Da li možete zamisliti proizvod koji je potpuno nevidljiv, nema miris i ne mijenja izgled vaših dragocjenosti, a čija formula im pruža superiornu zaštitu od vlage, prljavštine, rđe i ostalih vanjskih uticaja?

Imamo sjajnu vijest – ne morate zamišljati, takvi proizvodi zaista postoje! Oni su bazirani na najnaprednijim molekularnim istraživanjima tzv. nano tehnologiji, a konačno ih možete kupiti i kod nas! Upoznajte Nasiol Adria.

Nasiol Adria je vodeći evropski brend čiji proizvodi u svom sastavu sadrže nano čestice. One rade na principu da se međusobno gusto vežu i na taj način stvaraju neprobojnu zaštitnu mrežu koja nakon aplikacije oblaže površinu vaših predmeta čineći ih sigurnim i zaštićenim.

Ovaj superiorni sloj se aktivira u dodiru sa najrazličitijim površinama poput metala, stakla, plastike, drveta, pa čak i tekstila. U zavisnosti od toga da li koristite premaz ili sprej varira vrijeme njegovog formiranja, nakon čega njegova svojstva u potpunosti odbijaju vodu, masnoću, prljavštinu, sprečavaju nastanak ogrebotina, buđi itd. na vašim stvarima.

Uz Nasiol proizvode se svako može osjećati kao super-junak, a evo i kako!

Korištenje proizvoda iz Nasiol asortimana, čini čak i najbanalnije svakodnevne aktivnosti potpuno novim iskustvom. Keramički premazi za automobil, kao i sprejevi za domaćinstvo, odjeću i druge lične stvari učiniće vaš život mnogo lakšim, površine će biti besprijekorno očuvane, a vrijeme koje potrošite na čišćenje troduplo će se smanjiti!

Koliko puta vam se desilo da pokisnete u novim patikama?

I to ne samo novim, već platnenim!

Uz Nasiol sprej za zaštitu obuće, možete lako izbjeći takve neprijatnosti i očuvati svoju obuću u uvijek “tek kupljenom” stanju. Hidrofobna svojstva nano čestica odbijaju vodu, koja će sa vaše obuće skliznuti ne ostavljajući nikakav trag. Isto važi i za vaš omiljeni kaput ili drugi skupocjen komad odjeće koji ne želite da uflekate – samo nasprejajte odgovarajući Nasiol sprej i spremni ste za sve uslove.

Ako nam ne vjerujete na riječ, uvjerite se u videu ispod!

Isto tako, za vozače svih profila, Nasiol ima proizvode uz koje je vožnja poseban doživljaj.

Uz ovaj ultimativni sprej za vjetrobranska stakla, više nikada nećete morati da upalite brisače kada padaju kiša, snijeg ili grad. Vodoodbojna komponenta nano formule ukloniće sve kišne kapi i prljavštinu sa retrovizora i stakla. Samim tim, vidljivost će biti idealna, bezbjednost tokom vožnje povećana, a čišćenje bubica sa autoputa jednostavnije nego ikada.

Sa druge strane, za ljubitelje brze vožnje i dugih putovanja, keramički premazi rješavaju sve probleme sa karoserijom, bilo da je to saniranje ili prevencija plitkih i dubokih ogrebotina, nakupljanje prašine, bubica i slično. Nano tehnologija ne samo da pruža zaštitu već ćete nakon korištenja uočiti i ogromnu razliku u izgledu, sjaju i samom održavanju predmeta.

Nasiol stvarno ima ponešto za svakoga u svom asortimanu.

Proizvodi su dostupni za online narudžbe u čitavoj Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, a više informacija o brendu i proizvodima u ponudi moguće je pronaći na zvaničnom sajtu www.nasioladria.com.

Komentari