honor 10 najbolji telefon u 2018

Saopštenje za javnost

Mlad, moderan, inovativan e-brend Honor osvojio je nagradu Evropske asocijacije za obradu slike i zvuka (EISA) pod nazivom “EISA nagrada za najmoderniji pametni telefon u 2018 – 2019. godini”. U obrazloženju odluke stoji da Honor 10 “savršeno odgovara čak i najzahtevnijim mladim korisnicima”.

“Ovo je treća po redu nagrada koju asocijacija EISA dodjeljuje Honoru. To značajno tržišno priznanje nam govori da brend Honor osvaja srca i glave mladih ljudi širom svijeta”, izjavio je Džordž Ćao, predsednik Honora. “Honor 10 je nevjerovatno popularan vodeći model pametnog telefona, koji je već zabiležio rekordnu prodaju.”

Uvođenjem modela Honor 10, vodećeg pametnog telefona Honora za 2018. godinu, korisnicima su predstavljene dve revolucionarne tehnologije pametnih telefona.

Asocijacija EISA je pohvalila Honor 10 zato što ima “najinteligentniji sistem kamere na tržištu” i napredan “AI softver koji može da prepozna i prilagodi podešavanja za fotografisanje za čak 500 različitih situacija u svakodnevnom životu”, uz poseban naglasak na “zadivljujućem okviru od aluminijuma i staklenoj pozadini – dostupnim u četiri elegantne boje” Honora 10.

nagrada za najbolji telefon 2018

Honor 10 je prihvaćen sa oduševljenjem među vodećim medijima koji se bave tehnologijom za široku potrošnju i zaljubljenicima širom sveta. Tri meseca od uvođenja u Kini i dva meseca nakon svetskog predstavljanja u Londonu, Honor 10 je prodat u preko 3 miliona komada.

Komentari korisnika su više nego pozitivni kada su u pitanju brojne glavne karakteristike ovog pametnog telefona.

Honor 10 je već osvojio preko 10 priznanja medija koji se bave ovim sektorom, uključujući Nagradu po izboru urednika sajta Android Headline, Nagradu za najbolji pametni telefon u srednjoj klasi časopisa Wired, Nagradu za najbolji pametni telefon u 2018. godini po izboru sajta Tech Radar, Nagradu za najbolji telefon za 400 dolara i Nagradu za najbolji izbor sajta Android Central i Nagradu za najbolji pametni telefon u 2018. godini sajta Pocket-Lint.

Glavne karakteristike modela Honor 10:

AI 2.0 kamera
24MP+16MP AI zadnja kamera sa nezavisno ugrađenim NPU procesorom i tehnologija semantičke segmentacije slike, primenjena po prvi put u ovom sektoru
24MP prednja kamera koju takođe podržava AI 2.0 tehnologija
automatska stabilizacija slike (AIS)

Avangardan dizajn
15 slojeva 3D stakla sa zadnje strane, što omogućava da se telefon sjaji u raznim bojama iz svih uglova, na prirodnom svetlu i u senci
Honor 10 donosi impresivnu kombinaciju boja za korisnike –Phantom Blue i Phantom Green. Ove dve čuvene revolucionarne boje su nastale u Centru za estetiku u Parizu, zahvaljujući kreativnosti i entuzijazmu Honorovih inženjera i dizajnera

Ostalo
GPU Turbo
ultrasonični senzor za otisak prsta ispod stakla sa prednje strane
FullView FHD+ ekran od 5,84 inča sa 19:9 displejem bez bezela
4GB RAM i 64GB/128GB ROM
Honor SuperCharge 5V/4.5A punjač sa 3.400 mAh (tipična vrednost) baterijom
EMUI 8.1 zasnovan na Androidu 8.1

 

Izvor: benchmark.rs

Komentari