honor magicwatch 2 dolazi u decembru

Honor je službeno predstavio novi pametni sat MagicWatch 2 koji se ističe po autonomiji od 14 dana, a fokusira se i na značajke kao što su fitness aktivnosti te zdravlje.

Sat je u stanju pratiti otkucaje srca, pređenu udaljenost, brzinu, broj potrošenih kalorija te SWOLF vrijednost za mjerenje učinkovitosti plivanja. Postojanost sata pri plivačkim aktivnostima osigurana je deklarisanom vodootpornošću od 5 ATM-a te kućištem od nehrđajućeg čelika. Sat je u stanju pratiti kvalitetu sna, registrovati šest tipičnih poremećaja spavanja te pratiti petnaest različitih fitness aktivnosti.

Dolazi u dvije veličine, 42-milimetarskoj i 46-milimetarskoj, a tu je 1,2 odnosno 1,4-inčni AMOLED ekran s gustoćom piksela od 326 točaka po inču. Tu je i Kirin A1 čip te 2 odnosno 4 GB interne memorije za pohranu podataka.

Prije spomenuta autonomija od 14 dana odnosi se na pretpostavku da korisnik svake sedmice koristi GPS 90 minuta kako bi pratio svoje aktivnosti, obavi 30 minuta poziva putem Bluetooth povezivanja te vrši reprodukciju muzike u trajanju od 30 minuta.

Na tržište stiže 12. decembra s početnom cijenom od 179 eura za 42-milimetarski model te 189 eura za 46-milimetarski model.

Izvor: bug.hr

Komentari