Nakon turbulentnih 10 dana od launcha Cyberpunka 2077, situacija postaje sve gora za CD Projekt RED. Kako prenosi New York Times, CD Projekt RED-u uskoro prijeti i sudska tužba, koju ulagači navodno već užurbano spremaju sa svojim advokatima.

Ulagači, koji su u samo prva četiri dana od launcha Cyberpunka 2077 izgubili milijardu dolara, zajedno sa svojim advokatima analiziraju cijelu situaciju, navodno se spremajući da tuže ovaj poljski studio zbog “lažnog predstavljanja s ciljem ostvarenja financijske dobiti“.

Svjesni kakvu su si kašu skuhali, iz CD Projekt RED-a se svim silama trude igru dovesti u što bolje stanje. Nadogradnje stižu svako malo, a one velike, koje bi značajno trebale popraviti igru, najavljene su za januar i februar.

Mnogi igrači su voljni dati im drugu šansu, uprkos krajnje bezobraznom nizu poteza koje su Poljaci napravili, no ukoliko se situacija drastično ne promijeni, a igra ne bude vraćena na PlayStation Store uz znatan porast prodajnih rezultata, navedena sudska parnica i te kako je izvjesna, a ista bi ovaj studio mogla dovesti čak i do egzistencijalne krize, pa i potpunog kraha.

Komentari