nba2k20

NBA 2K20 stiže 6. 9. na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a glavna vijest je da će po prvi put u serijalu uvrstiti ženske timove, odnosno WNBA ligu. Još nije poznato hoće li košarkašice moći biti dio MyCareer moda i hoće li moći igrati u istim mečevima s košarkašima, kao u konkurentnom NBA Live serijalu.

Jedno je pak sigurno – na naslovnici će se ipak naći košarkaši. Anthony Davis naći će se na naslovnicama standardnog i deluxe izdanja igre, dok će Dwayne Wade krasiti naslovnicu Legend Editiona. Davis je na naslovnici već bio, prije četiri godine, dok je Wadeu ovo prvi takav angažman.

Predbilješke za igru već su otvorene, a s njima dolaze određene pogodnosti u vidu virtualne valute, MyTeam bodova, MyCareer skill boostera, različitih paketića i sl. To nam ujedno otkriva da NBA 2K20 ne donosi rješenje najčešćeg prigovora za ovaj serijal – nesnosnih mikrotransakcija i izrabljivanja svega i svačega za dodatnu zaradu.

Podsjećamo – ovo je igra koja košta 60 eura, minimalno, i koja za predbilježbu kupcima obećava brži/lakši/bolji start od igrača koji ne obave pre-order ili ne plate dodatno za nekakvu izmišljenu valutu.

Izvor: hcl.hr

Komentari