fortnite sezona 5

Fortnite je dobio svoju petu sezonu, odnosno novi val privremenog sadržaja koji će se naći u igri kroz najmanje mjesec dana. O jednoj od te dvije vijesti znamo više nego manje, pa ćemo biti kratki i pomalo lijeni. Evo trailera, za početak.

Tema pete sezone u Fortniteu bit će sudaranje svjetova koje smo već mogli naslutiti kroz presjek u nebu. U svijetu Fortnitea pojavit će se tako različite stvari: od vikinških brodova do ATK terenskog vozila nalik golferskom autiću.

U dotično stane čitav tim igrača, a s njim nakon driftanja dobivate ubrzanje. Na krovu mu možete odskakivati. Dodane su i nove lokacije zvane Paradise Palms, Lazy Links i Desert.

Značajna promjena uvedena je u sustav sedmičnih izazova koji će od sada biti podijeljeni na besplatne i one za pretplatnike Battle Passa.

Što se tiče Save the World moda, on je dobio Challenge the Horde event koji će tražiti ultimativni timski rad kako bi se obranilo od navale neprijatelja. Također je tu novi set oružja, kao i heroji s tematikom Divljeg Zapada.

Izvor: hcl.hr

Komentari