co op mod call od duty

Osim single-player kampanje i multiplayer komponente, Call of Duty: Modern Warfare će imati i kooperativni segment igre. Ako ste najavu igre pratili od samih početaka onda znate da to neće biti Zombiji već Special Ops mod.

Ipak, i sam taj mod bit će podijeljen na nekoliko modova. Već je ranije najavljeno da će Survival mod biti ekskluzivan za PlayStation 4 verziju igre na punih godinu dana, a sada nam je otkriveno šta će donijeti glavni Operations mod koji će po izlasku biti dostupan svima.

Dakle, radi se o co-op modu za četvero igrača koji se odvija na nekoliko mapa urbanog okruženja grada zvanog Verdansk gdje ćemo se boriti protiv vojske zvane Al-Qatala.

U operacijama ćemo moći koristiti većinu killstreakova iz multiplayera, a moći će se koristiti i vozila. Nove operacije će dolaziti u igru postupno nakon izlaska, istovremeno na svim platformama. Igranje u ovom modu će podržavati cross-play opciju.

U Operations modu igrači će sami birati način na koji žele pristupati rješavanju zadataka. Moći će igrati taktički, ali i Rambo pristupom. No, bit će sadržaja i za one koji od co-opa traže režiranu akciju.

Taj dio igre rezervisan je za Missions sadržaje – misije koje su linearne i na kraju svake dobijate rank po učinkovitosti. Te misije moći će se igrati solo ili u timu od četvero igrača.

U Special Opsu osnova igre će biti klase, a u startu će se moći birati između šest različitih: Assault, Recon, Engineer, Demolition, Medic i Heavy.

Svaka klasa će imati svoju specifičnu vještinu, a gameplay će biti dizajniran tako da pogoduje raznovrsnosti klasa u timu te potiče na međusobnu suradnju samih igrača.

Izvor: hcl.hr

Komentari