pubg u novom updateu dobija ranking sistem

Igračima je najzanimljiviji novi ranking system koji je prije PC verzije imala verzija za mobilne. Takođe je dodat novi anti-cheat system, quick select menu u obliku točka za lakšu komunikaciju i povratak odabira mape. Novi sistem rangiranja daje igračima 9 rankova, od Bronze do Grand Mastera.

Rankovi su bazirani na Rank Points, koje igrači zarađuju kroz kompletiranje 10 placement mečeva. Igrači se onda kreću na gore ili dole u zavisnosti od poena koje zarađuju kroz igru. PUBG’s ranking system za razliku od drugih igara nema competitive mod, već se preformanse mjere kroz standarne mečeve.

pubg dobija ranking sistem

Novi anti-cheat je proizvod samog PUBG Corpa, a kako će se pokazati u praksi, ostaje da se vidi. Quick select menu je za ljude koji nemaju ili im je pokvaren mikrofon, gdje mogu ostatku tima da kažu šta im fali u trenutku. Za bacanje oružja/municije/bombi se koristi F1, za heal/boost je default F2. Postoji i emote kroz F4, a sve se može otkazati kroz desni klik miša.

Na kraju, na zahtev publike je vraćen map selection system, koji je ukinut dolaskom Sanhoka, odnosno treće mape, dok ste za Miramar i Erangel morali da molite višu silu da vam usliši molitvu kako biste na rotaciji dobili željenu mapu.

Izvor: ign.com

Komentari