Samsung u Under Armour Fitness predstavili novu aplikaciju

Samsung jača inovativne mobilne uređaje sa poboljšanom Under Armour Fitness aplikacijom.

Samsung Electronics Co. Ltd. je u Las Vegasu predstavio saradnju sa Under Armour- inovativnom i revolucionarnom markom sportske odjeće, kako bi ponudio autentično fitness iskustvo putem Samsungovih nosivih uređaja, kombinujući Samsungovu vodeću mobilnu tehnologiju sa Under Armour-ovom stručnošću u fitnessu, saopšteno je iz Samsunga.

Bez obzira da li korisnici prate prehranu,  svakodnevno vježbanje, rute za trčanje ili jednostavno su u potrazi za digitalnim ličnim trenerom za dodatnu motivaciju, ova saradnja, najbolja u klasi, će zadržati korisnike na vrhu njihovih ličnih ciljeva.

“Ova saradnja ujedinjuje najbolju Samsungovu nosivu tehnologiju sa sportskim performansama marke Under Armour koje su bez premca”, rekla je, Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga i poslovanja mobilnih tehnologija i mobilnih komunikacija u Samsung Electronics.

“Ljubitelji fitnessa će imati uzbudljiv doživljaj kada je riječ o integraciji praktičnog dizajna i inteligentnih aplikacija za sportske aktivnosti.”

Mike Lee, glavni  predstavnik za digitalne tehnologije u Under Armour je rekao: “Uzbuđeni smo što radimo sa  jednom od najatraktivnijih priznatih marki u svijetu i što nastavljamo donositi vrijednosti našoj  globalnoj digitalnoj zajednici koja broji više od 190 miliona korisnika.

Samsung je poznat po svojim inovativnim, stiliziranim i  praktičnim uređajima. Ova nova saradnja će pružiti dodatne mogućnosti kako bi se dodatno integrisale lična prehrana sa tehnologijama praćenja aktivnosti, omogućujući svim sportistima da ispune svoje ciljeve i da imaju što bolje performanse. ”

Under Armour će razviti četiri globalno renomirane aplikacije koje se odnose na zdravlje i fitness za Samsung Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3, pružajući fitness entuzijastima nevidljivo i praktično sportsko iskustvo, kao i pristup digitalnoj zajednici Under Armour-a.

Fitness aplikacije će biti dostupne u sklopu Under Armour Connected Fitness® paketa koji uključuje UA Record ™, MyFitnessPal®, MapMyRun® i Endomondo ™. Uz integracije, Samsung će ponuditi i jedinstvenu funkcionalnost za korisnike Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3.

Komentari