Samsungovi sledeći flagship telefoni kao i do sad dolaze iz Galaxy porodice, a u pitanju su modeli Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra. Na tržište dolaze u januaru sledeće godine, a sve do sada nismo imali priliku da vidimo kako će izgledati.

Juče je online magazin Android Police objavio tri kratka videa za koja kažu da dolaze iz Samsunga i koji predstavljaju kako će novi Galaxy modeli izgledati. Videa možete pogledati na ovom linku.

Iako ovi teaseri ne prikazuju detaljno kako će telefoni izgledati, ipak neke stvari djeluju prilično jasne. Ovo se naročito odnosi na pristup dizajna kamera na poleđini telefona, pa tako sad dobijamo pravolinijski i stilski dosta ljepši pristup izrade. Takođe, vidimo da modeli S21 i 21 Plus dolaze sa tri kamere, dok će S21 Ultra imati čak pet kamera, od čega se čini da jedna predstavlja periskop zoom objektiv.

Teaseri su takođe pokazali i to da će model S21 Ultra imati zakrivljen ekran za razliku od ravnih panela kod modela S21 i S21 Plus. A s obzirom da sva tri modela u sklopu imena imaju i oznaku 5G, jasno je koju mrežu će podržavati kad izađu na tržište.

Ostalih detalja nema, ali ako je suditi po informacijama koje su navodno procurile iz Samsunga, a koje se mogu naći na brojnim online magazinima koji se bave mobilnim uređajima, U pitanju su uređaji sa ekranima veličina 6.2, 6.7 te 6.8 inča i sa 120Hz. Od procesora očekuju se Snapdragon 888 ili Exynos 2100 procesori te baterije veličina 4.000mAh, 4.800mAh te 5.000mAh.

Od ostalih „procurjelih“ informacija treba izdvojiti i onu da bi S21 Ultra navodno trebao imati kameru sa naprednim senzorom od 108 megapiksela te dva telefoto objektiva i to jedan sa 3x i jedan sa 10x optičkim zoomom.

Sva tri modela trebala bi biti zvanično predstavljena 14. januara, dok bi se u prodaji širom svijeta trebali naći ok 29. januara.

Komentari