Samsung Galaxy S10

Nedavno je objavljeno da će Galaxy S10 biti prvi premijum telefon kompanije Samsung, koji će biti dostupan u tri različite varijante. Južnokorejska kompanija se za ovakav potez odlučila zbog toga što treći model stiže sa tri kamere na poleđini.

Takođe, tvrdi se da će jedan od modela biti pristupačnija varijanta u flegšip liniji, a neće imati zakrivljeni Infinity Display kao Galaxy S10 i Galaxy S10+. Novi izveštaj tvrdi da će ova verzija telefona imati ekran veličine pet inča.

Izveštaj iz Južne Koreje sugeriše da će osnovni Galaxy S10 model imati 5-inčni, ravni Infinity Display. Nije poznato da li će ovaj model imati i iste hardverske karakteristike kao druga dva modela, ali izveštaj pominje da će imati samo jednu kameru na poleđini. Ostala dva modela će imati sisteme sa dve i tri kamere.

Do objave Galaxy S10 serije telefona nas deli još više od pola godine, tako da je glasine ovog tipa, i ovako rano, uvek potrebno uzeti sa dozom rezerve. U svakom slučaju, kakvo je vaše mišljenje i da li biste bili zainteresovani za 5-inčni Galaxy S10 telefon?

Izvor: benchmark.rs

Komentari