superbook pretvara smartphone u laptop

Iako posjeduju mnoge dobre karakteristike – mnogi od njih i 6GB RAM-a, više od nekih laptop računara – ipak sa smartfonima ne možemo ostvariti puni potencijal, zbog malih ekrana i prilagođenog interfejsa.

Imajući u vidu da bi ljudi voljeli da koriste funkcije smartfona na kompjuterima, nekoliko entuzijasta smislilo je revolucionarnu stvar – The Superbook, koji vam omogućava da ”mobilne funkcije i opcije” imate i na laptopu. Faktički, možete iskoristiti moć svog smartfona na laptopu.

Superbook je laptop frejm, koji, kada se poveže sa smartfonom pomoću USB kabla, i kada se pokrene Superbook aplikacija, na ekranu Superbook laptopa prikazuje sve što vidite i na ekranu smartfona.

Pojednostavljeno – ovaj uređaj vaš “smartfon pretvara u laptop.”

Superbook je kompatibilan sa svim najnovijim Android uređajima. Podržava Micro USB i USB tipa C tako da nema potrebe da dodatnim kablovima. Podržava bezbroj android aplikacija. Kada se poveže, pristupa podacima na telefonu i koristi WI-Fi na telefonu, kao i Bluetooth. Puni bateriju telefona kada je priključen.

Aplikacija je veoma korisna jer omogućava da aplikacije koje koristite na telefonu maksimalno iskoristite i da iz njih dobijete najviše. Desktop okruženje vam pomaže da radite slobodnije i efektnije. Surfanje ili odgovaranje na mjelove uvijek je komotnije na velikim ekranima.

Iskustvo je multi-medijalno, a možete i programirati sa telefona – mogućnosti su neograničene. Štedi vam vrijeme, poboljšava trajanje baterije, nije potrebna sinhronizacija aplikacije i desktopa.

Početna cijena Superbook-a je 99 dolara, aplikaciju skidate sa Google play store, a još uvijek nema opcije sa korisnike iOS-a.

Na Kickstarter-u Supebook je već prikupio 2.952.508 dolara daleko više od, na početku traženih, 50.000.

Komentari