dark souls

Sve do nedavno činilo mi se apsurdnim da ekipa From Software, zaslužna za Dark Souls serijal, radi na naslovu koji ima veze s popularnim Game of Thronesom, odnosno njegovom matičnom franšizom A Song of Ice and Fire. Međutim, izgleda da iza tog dima stvarno ima vatre.

Naime, tvorac spomenute franšize, harizmatični George R. R. Martin, na svom se blogu oglasio povodom završetka serije. Fanovima je poručio da je zaposlen preko glave. Osim što radi na novim TV projektima vezanim uz Game of Thrones i na dovršavanju knjiga, Martin je spomenuo da je radio kao konsultant za jednu igru iz Japana. Nimalo slučajno, ekipa From Softwarea je iz Japana.

Slagalica se polako slaže, a sve je više naznaka da bi mogla biti dovršena otkrivanjem Game of Thrones igre na Xbox E3 konferenciji 9. 6. ove godine. Ne bi bilo prvi put za From Software da na Microsoftovoj konferenciji otkrivaju svoju novu igru, baš kao ni za potencijalnog izdavača, firmu Namco Bandai.

Prema zadnjim glasinama, navodna igra je u izradi već tri godine i bit će otvorenog svijeta s mogućnošću jahanja na konju.

Izvor: hcl.hr

Komentari