uredjaj koji pronalazi izgubljene stvari koristeci pametni telefon

Sa više od 2,5 miliona prodanih primjeraka širom svijeta, ovo je najpristupačnije rješenje za pronalaženje izgubljenih stvari.

Sigurno da ste i vi nekada na parkingu “izgubili” svoj automobil. Parkirate, odete u šoping, a kada se vratite nemate pojma gdje se nalazi. U tom trenutku počinjete lutati i paničiti, a sve može biti izuzetno frusrtrirajuće ako je dan sunčan i vruć.

Ne, nije jedino rješenje instaliranje skupih GPS sistema za praćenje. To je ipak previše skupo, jer se mora plaćati i mjesečna pretplata za samo korišćenje.

Srećom, postoji opcija koja omogućava da pratite svoj automobil bez da potrošite čitavo bogatstvo. Startup kompanija osnovana u Kaliforniji kreirala je mali uređaj koji je kompatibilan sa pametnim telefonima i koji vam može reći gdje se nalazi nešto šta tražite. Zove se TrackR i promijeniće način na koji svi mi pazimo na važne stvari u životu.

Kako radi TrackR?

kako radi trackr uredjaj za pronalazenje izgubljenih stvariFunkcionisanje TrackR uređaja je veoma prosto. Instalirajte besplatnu aplikaciju na vaš pametni telefon i povežite je sa uređajem.

Nakon toga svoj TrackR zakačite na bilo koji predmet čiju lokaciju želite da znate u svakom trenutku – i to je sve. Kompletan proces ne oduzima više od 5 minuta vašeg vremena.
TrackR možete zakačiti na svoje ključeve, aktovku, novčanik, gadget ili bilo šta drugo za šta ne želite da se izgubi. Nestalu stvar ćete tako moći locirati u svega nekoliko sekundi.

Ako se vratimo na scenario sa parkinga pomenut na početku, zamislite kako bi bilo prosto pronaći automobil ukoliko se u njemu nalazi TrackR. Da ne pominjemo korisnost ako se desi da vam auto ukradu.

U tim situacijama jednostavno otvorite TrackR aplikaciju, kliknite na “izgubljene stvari” (lost items) i aplikacija će vas odvesti do traženog mjesta. Srećom, i cijenom je pristupačan, pa se tako ovaj uređaj prodaje za $29, a osim uređaja dobijate i osjećaj sigurnosti za sve stvari na koje zakačite TrackR. Briljantno, zar ne?

Komentari