Apex Legends uskoro dolazi na Steam

Apex Legends dolazi na Steam ove godine – to se još i prije znalo. Electronic Arts je još 2019. najavio kako će njihove multiplayer igre poput Battlefielda 5 i Fife 20, zajedno s Apex Legendsom, postati dostupne i na najpopularnijom digitalnoj platformi za PC igre. Sada pak naslućujemo da bi to moglo biti uskoro.

Naime, kopači datoteka Apex Legendsa pronašli su predmet koji je u suštini privjesak za oružje u obliku krompira. No, ne radi se tu o bilo kakvom krompiru – oni koji su igrali Portal 2 prepoznat će u tom krompiru jednog od likova. Inače, Valveove franšize dosta često imaju ovakve bonuse u tuđim igrama na Steamu, na primjer Death Stranding će imati posebne Half-Life predmete jednom kad izađe na PC-u.

S obzirom na to da se predmet vezan uz Valveovu igru u Apex Legendsu nalazi već sada, dolazak igre na Steam vjerovatno je blizu. Ako nas pitate, izgledno je da će se to dogoditi idućeg mjeseca. Electronic Arts ima svoj EA Play show 12. 6. pa smo sigurni kako neće propustiti priliku da se tada pohvali novim ciframa igrača Apex Legendsa.

Izvor: hcl.hr

Komentari