battlefield 5 competitive

Battlefield 5 je kroz proteklih osam mjeseci postao znatno bogatija igra nego po izlasku. Međutim, neće sve obećane stvari na kraju završiti u igri. DICE je na službenom blogu tako otkrio da odustaju od kompetitivnog 5v5 moda, taman u trenutku kada multiplayer obračuni s manjim brojem igrača postaju sve prisutniji na tržištu (čitaj – kad ih vraća Call of Duty).

Developeri Battlefielda kažu kako je odluka o tome bila teška, ali ključna kako bi se mogli posvetiti drugim ciljevima i sređivanju igre. Napominju kako odustajanje od ovoga moda ne znači da su završili s kompetitivnom scenom. Dakle, smatraju kako je pametnije posvetiti se postojećim modovima i osigurati da igrači budu zadovoljni s njima.

Srećom, Battlefield 5 uskoro donosi više novih stvari uz koje će igrači vjerojatno zaboraviti otkazivanje 5v5 moda. Napredovanje će se sada pomaknuti dalje od 50. ranka – sve do 500. ranka. Svakih 50 rankova igrač dobija promociju s pripadajućim nagradama. Uskoro stižu dvije nove mape, Provence i Loften Islands, a u devetom mjesecu stiže i mapa Operation Underground.

Izvor: hcl.hr

Komentari