borderlands 3 potvrdjen

U okviru PAX East održana je velika Gearbox konferencija na kojoj je bilo poprilično najava, transfera blama i Randy Pitchforda koji je izvodio trikove sa kartama (voleli bismo da se šalimo). Glavna stvar je naravno bio Borderlands 3 koji je najavljen gameplay trailerom i obećava milijarde oružja i poznatu opičenu atmosferu:

Iako Gearbox nije otkrio puno informacija o igri, jer ih čuva za novi događaj 3. aprila, ono što je poznato je da će se priča ovoga puta odvijati na više planeta (ali počinjete na Pandori), kao i da se veliki broj likova vraća u ovom nastavku.

Nova Vault hunter četvorka kojom ćete igrati uključuje novu Siren, velikog robota koji priziva mehanička stvorenja, starijeg lovca koji se oslanja na gadgete i na kraju lika koji može da dovede mecha. Informacije koje su procurile (hvala PCGamesN) otkrivaju da će oružja biti potpuno modularna, kao i da će likovi sada imati više specijalki osim jedne glavne.

Borderlands 3 za sada nema datum izlaska, niti listu platformi na kojima će se pojaviti, ali je vrlo jasno da ćete moći da zavrtite u igru na aktuelnoj konzolnoj generaciji.

Izvor: adria.ign

Komentari