cyberpunk jonny

Ako će ovogodišnji E3 ostati po nečemu zapamćen, to je po pojavi Keanu Reevesa na Cyberpunk 2077 prezentaciji. On je u tom kratkom vremenu uspio pokazati kako je jedan od likova u igri, ostaviti publiku bez daha, a internetu podariti omiljeni, novi meme. No to nije sve što je Keanu uključivanjem u svijet Cyberpunka uspio ostvariti.

Naime, pažnju koju je on privukao daleko prelazi granice gaming industrije pa šuškanja kreću i unutar one filmske. Tako barem misli Mike Pondsmith koji je kreator Cyberpunk tabletop igre i konzultant na Cyberpunku 2077. Iako nije htio komentarisati ko ima prava i postoji li realan interes za snimanje filma, smatra kako će uključivanje Keanua u priču zasigurno pomoći.

Sam Keanu nedavno je izjavio kako filmske zvijezde nisu nužne kako bi igrama dale vrijednost. Smatra kako su igre zapravo te koje u posljednje vrijeme Hollywoodu daju vrijednost, ali i brojne ideje. Eto, nadajmo se da je jedna od njih i kvalitetna adaptacija Cyberpunka 2077 s Keanuom u glavnoj ulozi.

Izvor: hcl.hr

Komentari