death stranding

Hideo Kojima potvrdio je na svom Twitter profilu kako će nadolazeći Death Stranding imati različite postavke težine koje će igrači moći odabrati prije samog igranja.

Tačnije rečeno, Kojima je potvrdio kako će se u igri naći i “Very Easy Mode“, postavka težine napravljena za ljubitelje filmova koji ne igraju igre, ali bi ih Death Stranding mogao zanimati jer u igri glumi dosta poznatih glumaca.

Nije pojašnjeno kako Very Easy mod olakšava samu igru, ali je moguće da iz nje kompletno izbacuje bilo kakvu borbu. Kojima je tek poručio da je njegova asistentica uspjela završiti igru na toj težini, a prethodno nije završila ni prvu razinu Pac-Mana.

Ista asistentica izjavila je kako su Normal ili Hard postavke namijenjene fanovima akcijskih igara, što znači da bi se težina mogla mjeriti upravo u količini akcije.

Inače, prethodne igre Kojima Productionsa znale su imati dosta vatrenu težinu, kao opciju. Metal Gear Solid naslovi tako su svojedobno imali “European Extreme” ili “The Boss Extreme” podešavanja s kojima nije bilo šale.

Komentari