pes2021 lite

PES 2021 Lite besplatan download: PC, PS4, XBO

Unazad nekoliko godina fudbalski serijal PES 2-3 mjeseca nakon lansiranja novog izdanja dobije i besplatnu verziju. Iako je ovogodišnji PES bio samo ažuriranje prethodne igre, ne i poseban naslov, i dalje smo po rasporedu dobili besplatno PES 2021 LITE izdanje.

Dostupno je od ove sedmice na PC, PS4 te XBO platformama, a može se igrati i na PS5 te XSX/S konzolama. Velikih promjena u odnosu na besplatni PES od prošle godine nema – i dalje je LITE verzija namijenjena za pristup MyClub modu i skupljanju fudbalera. Ove godine u sklopu My Cluba može se pristupiti Iconic Moment i Featured Players promocijama te osvojiti posebne verzije igrača. Uz MyClub mod tu su još i Matchday te Online turniri.

Ako vas ne zanima MyClub, za offline igranje ne nudi se baš mnogo toga. Osim treninga, dostupan je jedino Local Match / Co-op, i to s ukupno pet klubova. To su redom licencirani klubovi: Barcelona, Juventus, bayern Munchen, Manchester United te Arsenal. Za igranje u Local Match modu dostupan je jedan stadion: Neu Sonne Arena.

Pogledajte i trailer za Lite izdanje igre:

Izvor: hcl.hr

Komentari