battlefield 5 battle royale

Mnogi od vas znaju kako nam je obećan battle royale mod u Battlefieldu 5 pod nazivom Firestorm. Službeni datum izlaska moda još nije poznat, ali su tvorci igre najavili kako isti stiže u igru na proljeće. Međutim, izgleda da sada imamo dokaz da nam battle royale dodatak možda stiže i prije kalendarskog početka proljeća.

Jedan je korisnik Reddita uočio nešto što možda otkriva da battle royale mod dolazi u Battlefield 5 vrlo brzo. Naime, u igri je ugledao Daily Order izazov koji od njega traži da prikupi 500 bodova u modu zvanom Firestorm, što je nemoguće učiniti jer taj mod još nije ni prisutan u igri. Imajte na umu kako je moguće da je ovo na kraju samo greška od strane tvoraca igre – ili je možda indikacija da battle royale mod stiže u narednim danima.

Otkriveno je također da bi mod trebao imati varijante za samostalnu i timsku igru. Navodno je Firestorm dizajniran za timove po četiri igrača, a ukupan broj igrača po meču bit će 64, kako je i ranije potvrđeno.

Vozila dolaze u dva oblika – za transport i za napad. Kao i u Black Opsu 4, bit će vazdušnih vozila, odnosno aviona. U timskoj varijanti također će biti oživljavanja, kao u Apex Legendsu.

Doduše, ništa od ovoga još uvijek nije službeno potvrđeno pa se ipak treba strpiti do službenog otkrivanja.

Izvor: HCL.hr

Komentari