huawei harmony studio

Kompanija Huawei poduzima ozbiljne korake kako bi Harmony, svoju alternativu za Android, što prije osposobila i omogućila korisnicima. U tim naporima, kineski gigant je zaštitio naziv za Huawei Harmony Studio, a ovaj trejdmark je otkrio sajt LetsGoDigital.

Trejdmark je objavio INPI (Instituto Nacional de la Propiedad Industrial) iz Argentine, a prijava za zaštitu naziva je podneta 18. septembra. Prijava je takođe ubačena u EUIPO (European Union Intellectual Property Office) bazu i može se primjenjivati na telefone, tablete, nosive uređaje, pametne zvučnike, rutere, laptopove, PC uređaje, pametne televizore, automobile i drugo.

harmony studioHuawei Harmony Studio je najvjerovatnije portal za developere, dizajniran da kreatorima softvera pomogne da svoje aplikacije kreiraju i optimizuju za Huaweijev operativni sistem i prodavnicu aplikacija.

Pred kompanijom Huawei je sada ozbiljan posao da sopstvenu prodavnicu aplikacija, Huawei AppGallery, načini konkretnom alternativom Google Play Store-u. Kompanija je ranije objavila da je rezervisala milijardu dolara u tu svrhu.

Izvor: benchmark.rs

Komentari