your phone

Microsoftova Your Phone aplikacija omogućava sinhronizovanje poruka, obavještenja i fotografija sa korisnikovog telefona na PC. Aplikacije je prvo bila dostupna Windows Insiderima, a sada je tu prva javna verzija.

Potrebno je instalirati Your Phone na Windows 10 PC, kao i Companion aplikaciju na Android telefon (OS verzije 7.0+) i potom ih povezati. Fotografije sa telefona će se pojaviti u galeriji aplikacije, a moguće je jednostavno njihovo prevlačenje na PC.

SMS porukama se takođe izvorno rukuje, čak i kada su u pitanju grupni razgovori. Moguće je čitanje i kucanje poruka na velikom ekranu i tastaturi. Uskoro će korisnicima biti omogućeno i slanje fotografija preko MMS-a.

Obaveštenja sa telefona se takođe prikazuju na računaru, ali trenutno ne postoji opcija odgovaranja na ova obaveštenja. Verzija za Insidere sadrži funkciju koja prikazuje ekran telefona, omogućavajući kucanje odgovora na obaveštzenja sa PC-a.

Your Phone aplikacija je dostupna u Microsoft Store-u, a korisnicima pristiže postepeno pa je možda neće svi vidjeti u istom trenutku. Microsoft ističe da će svima biti dostupna do kraja nedelje.

Izvor: benchmark.rs

Komentari