netflix besplatni sadrzaj

Želite li pogledati određene filmove s Netflixa, a niste pretplatnik ovog streaming servisa, imamo dobru vijest za vas. Netflix je, naime, svima na raspolaganje stavio deset filmova i epizoda svojih originalnih serija – potpuno besplatno.

Sve što trebate učiniti jeste otići na stranicu na kojoj se nalazi Netflix besplatni sadržaj za našu regiju, i izabrati ono što želite da gledate. Ova ponuda za sada funkcioniše samo ako joj pristupite putem browsera sa računara ili Android uređaja dok pristup putem iOS-a ili smart TV-a za sada nije podržan.

Riječ je o promociji originalnih Netflixovih filmova i serija kojom kompanija želi privući nove pretplatnike. No, pogledate li bilo što od ponuđenoga, ništa vas ne obvezuje da to i postanete.

Trenutno su u ponudi naslovi kao što su Murder Mystery, Stranger Things, Boss Baby, Bird Box, When They See Us, The Two Popes, Love is Blind, Our planet, Grace & Frankie, no iz Netflixa kažu kako će s vremena na vrijeme ponudu mijenjati i nadopunjavati novim sadržajima. Filmovi su dostupni u cijelosti, dok je kod serija riječ tek o prvoj epizodi.

Komentari