Teaser za novu Call of Duty igru iskočio usred meča u Warzoneu

Iako se veliko otkrivanje novog Call of Duty-a očekuje u ponedeljak, Activision već baca teasere. Jedan se pojavio unutar Call of Duty: Warzonea, a ulovio ga je i objavio na Twitteru igrač s nicknameom NutterButterAF.

Kad je ovog petka igrao Warzone, NutterButterAF usred meča je primjetio da se ekran ponaša čudno. Nekave smetnje pojavile su se posred zaslona zajedno s vrlo kratko vidljivom porukom. Srećom, cijelu stvar je snimio pa se usporavanjem snimke jasno može iščitati poruka “Know Your History”. Nakon toga, primjećene su i riječi “обреченына ее повторение”, što je natpis na ruskom koji u prijevodu znači “Osuđeno da se ponovi”. Očigledno je da Activision pokušava povezati ove teasere s vremenom održavanja novog Call of Duty-a koji bi se trebao baviti temom Hladnog rata, a u čijem je centru bila naravno Rusija, odnosno Sovjetski Savez.

Ako niste pratili, novi Call of Duty trebao bi nositi naziv Call of Duty: Black Ops Cold War, a po našem iskustvu i nekakvoj logici trebao bi biti promovisan kao prvi “next-gen” Call of Duty naslov budući da bi trebao izaći i za nove konzole koje stižu krajem ove godine, kao i za aktualne.

Izvor: hcl.hr

Komentari