border lands 3 na google stadia servisu

Borderlands 3 je juče lansiran na Google Stadia platformi, ali igrači su ubrzo shvatili da se ne radi o najnovijoj verziji igre dostupnoj za PC i konzole.

Razvojni studio Gearbox je potvrdio da se radi o verziji igre iz 10. mjeseca ove godine, što znači da joj nedostaju dva mjeseca updateova u kakvima igrači PC i konzolaških verzija već neko vrijeme mogu uživati. Nedostaje tako, između ostalog, Mayhem 4 razina težine te riskantna i izazovna misija Takedown at the Maliwan Blacksite.

Gearbox nije objasnio zašto Stadia nema posljednju verziju igre po samom izlasku, ali su objasnili kako planiraju to riješiti početkom 2020. godine.

Inače, neki od prvih igrača Borderlandsa 3 na Stadiji prijavili su da se igra može vrjeti u 4K rezoluciji uz 30 sličica po sekundi, dok oni željni višeg frameratea mogu postići 60 fps-a, ali uz 1080p rezoluciju.

Naravno, kao jedna moderna i pompozno najavljivana cloud gaming platforma iz ni više ni manje no Googlea, od Stadije se očekuje uvijek ažurirana posljednja verzija igre pa je razumljivo da mnogi “hejteri” Googleove gaming platforme sada likuju. No valja imati na umu da ovakve stvari često nisu do nositelja platforme, već do samih developera igre.

Izvor: hcl.hr

Komentari