fortnite season x mechs-pc games

Fortnite je prije nekoliko dana započeo svoju ljubilarnu, desetu sezonu. Uvjerljivo najveći dodatak toj sezoni je mogućnost upravljanja divovskim robotom imena B.R.U.T.E. No, čini se kako je on, kao i mnoga sezonska oružja i vozila prije njega – jednostavno presnažan.

Naime mnogi igrači, neovisno o vještini, jednostavno ne mogu preživjeti susret s ovim gorostasom. Čak i neki od najboljih igrača na svijetu, koji su u sekundi sposobni sagraditi više slojeva obrambenih građevina nemaju šanse. Epic je unaprijed probao doskočiti snazi ovog mecha činjenicom kako su potrebna dva igrača kako bi istog u potpunosti kontrolisali, ali ni to nije pomoglo.

Jedan igrač bi trebao upravljati njegovim kretnjama, dok bi drugi trebao koristiti oružja. Nažalost, lakoća prebacivanja između ove dvije uloge ovaj hendikep čini gotovo nepostojećim te je i jedan igrač dovoljan da B.R.U.T.E-a pretvori u nezaustavljivu mašimu smrti.

Epicu nije strano oslabljivanje presnažnih oružja i vozila pa vjerojatno i ovog mecha čeka takva sudbina. S obzirom kako se radi o centralnom gameplay dodatku nove sezone, sumnjamo kako će ga Epic u potpunosti ukloniti kao što je primjerice bio slučaj s Infinity Bladeom. Svakako očekujte da će mu smanjiti količinu healtha, ili otežati prebacivanje iz uloge vozača u pucača i obrnuto. Do tada, očekujte još hrpu ovakvih scena:

B.R.U.T.Ę.S in a Nutshell from FortNiteBR

Izvor: hcl.hr

Komentari