Naslovna-Nasiol-decembar-fleke

Muče vas tvrdokorne fleke koje vaši mališani i ljubimci ostavljaju u unutrašnjosti automobila, i to posebno tokom mokrih i blatnjavih zimskih mjeseci? Mi imamo jednostavno rješenje za koje mnogi od vas nisu čuli, a već decenijama se primjenjuje u Evropi i svijetu – riječ je o Nasiol zaštitnim sprejevima na bazi nano tehnologije.

CabinCare je omiljeni sprej svih osoba koje žele da im unutrašnjost automobila uvijek bude besprijekorno čista i suha, ali i pravi spas porodicama sa djecom i ljubimcima koji su skloni pravljenju nereda na sjedištima i podu (svi znamo da se dolaskom zime prljanje udvostruči zbog snijega i blata).

Mrlje od toplih ili hladnih tečnosti, kao što su voda, kafa, vino, ulje, sirup, kečap, sosovi i ostala hrana lako se uklanjaju sa svih sjedišta i podova na koje je prethodno nanesen CabinCare. Jednostavnim brisanjem upijajućom krpom za čišćenje, vlažne fleke nestaju, a tkanina se vraća u prvobitno stanje, kao da nikada nije ni bila umrljana.

Kako je to moguće?

Pa zahvaljujući karakteristikama koje spreju pružaju nano čestice, a to su vodoodbojnost i oleofobnost – sprečavanje molekula vode i ulja da se upiju u tkaninu!

Takođe, CabinCare je u potpunosti nevidljiv, nema miris, potpuno je bezbjedan u kontaktu sa kožom, a ne utiče na izgled, teksturu, boju ili prozračnost tekstila. U nastavku pročitajte kako se pravilno nanosi.

CabinCare: Pravilna aplikacija i dužina trajanja

Kako bi CabinCare ili bilo koji drugi Nasiol nano sprej ostvarili svoje maksimalne potencijale, potrebno je da izvršite pravilnu pripremu površine prije njihove aplikacije.

Stvarno je jednostavno, možete pogledati na sljedećem videu:

Ukratko – najvažnije je da sjedišta i ostale površine budu čiste prije nanošenja spreja, jer bilo kakav vid prljavštine može kompromitovati preporučenu trajnost zaštite koja bi trebala biti i do 6 mjeseci od prvog nanošenja.

Ostatak asortimana koji uključuje sprejeve i paste za zaštitu svih tipova površina možete pogledati u Nasiol web shopu, a preporučujemo da se njima počastite baš sada, jer su najpopularniji proizvodi na akciji povodom novogodišnjih praznika!

Komentari