Nasiol adria nano zastita premazi

U posljednje vrijeme, sve više je noviteta koji se pojavljuju na našem tržištu, a sa čijom primjenom se rijetko ili skoro nikada nismo susreli. Jedan od njih su Nasiol Adria proizvodi na bazi inovativnih nano čestica koji imaju ogroman potencijal da promijene tok naše svakodnevice i navika nabolje. Ovi keramički premazi i sprejevi dostupni su putem online prodavnice u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, a u nastavku otkrijte koji su njihovi kvaliteti.

Mnogo se raspravlja o čudesnim svojstvima nano proizvoda, kojima se postiže visoki sjaj karoserije automobila, kao i površina svih vrsta i primjena – ali šta je od toga u stvari istina i kako funkcionišu keramički premazi i sprejevi?

Tradicionalno, preteča nano premaza koja je još uvijek u upotrebi je vosak. Za razliku od voska, nano čestice u svojoj molekularnoj osnovi stvaraju polutrajnu vezu sa tretiranom površinom.

Šta to znači?

Nano premazi smatraju se tečnim kristalom, jer se prilikom prvog nanošenja nalaze u tečnom obliku, ali kako se proizvod očvršćava, pretvara se u čvrstu supstancu. To omogućava premazu da popuni bilo kakve mikroskopske nalive i ogrebotine, stvarajući izuzetno glatku i tvrdu zaštitnu barijeru preko površine, a traju čak 4-6 puta duže od tradicionalnog voska.

Otkrijte sve benefite zaštite na bazi nano čestica!

Kako bi objektivno procijenili vrijednosti nekog proizvoda, potrebno je pažljivo razmotriti sve njegove benefite i kvalitete. Odnosno, na koji način će doprinijeti poboljšanju kvaliteta vašeg života na svakodnevnoj bazi.

Budući da je Nasiol Adria formula osnažena zaštitnim svojstvima nevjerovatnih nano čestica, i da je široko primjenjiva – na vaš automobil, namještaj, tekstil, kućanske površine, lične predmete itd. isplativost je u startu zagarantovana!

Nasiol Adria keramički sprejevi i premazi imaju svojstva kao što su:

  • Vodoodbojni, oleofobni i neprijanjajući efekat: Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj karakteristici nano tehnologije, prašina i nečistoće lako se uklanjaju u samo jednom potezu. Uz Nasiol GlasShield sprej voda i ulje sami će skliznuti sa vašeg vjetrobranskog stakla, retrovizora ili stakla tuš kabine, ostavljajući ih besprijekorno čistima.
  • UV zaštita: Proces starenja i habanja zaštićenih površina usporava se dodatnim blokatorima UV zraka, zahvaljujući čemu neće doći do UV oksidacije i blijeđenja površina i materijala. To znači da svoj vrtni namještaj ili ostale predmete od drveta ili plastike možete tokom čitave godine ostaviti napolju bez ikakvih posljedica, biće u potpunosti zaštićen zahvaljujući proizvodu kao što je Nasiol HomeWood.
  • Zaštitni sloj za boju za zaštitu od mikro i makro ogrebotina: Nasiol pasta na bazi nano čestica neće spasiti vašu karoseriju ako dođe do saobraćajne nesreće, ali će pomoći da se popune mikro i makro ogrebotine nastale prilikom vožnje na auto-putu, ili tragovi na laku od grubih četki na automatskim autopraonicama.
  • Zaštita od korozije i hemijskih reakcija: Gusta molekularna mreža odbija nepoželjne elemente kao što su vlaga, sol, vazduh i drugi prirodni elementi čijim miješanjem dolazi do korozije i ostalih hemijskih promjena na površini proizvoda.
  • Anti-grafitni efekat: Tretirana površina štiti od markera i grafita, čineći ove tragove jednostavne za uklanjanje, što je idealno ukoliko imate malu djecu koja vole da crtaju i “ispoljavaju svoj umjetnički talenat” gdje god stigne, pa čak i na površinama kao što je kućni tekstil.

Uz gorenavedene benefite, produžićete životni vijek svojih ličnih stvari i zadržati trajno “nov” izgled površina i predmeta: dom uvijek čist kao da je iz magazina, automobil koji je tek izašao iz fabrike, očuvane omiljene ili skupocjene komade odjeće i obuće tokom više sezona.

Isto tako, sjajna stvar je što aplikaciju nano premaza i sprejeva možete uraditi sami uz uputstvo koje dolazi uz proizvod što znači da nećete novac trošiti u salonima za poliranje – besprijekoran efekat možete postići i kod kuće.

Posjetite Nasiol Adria web shop kako biste se upoznali sa cjelokupnim asortimanom – sigurni smo da nećete odoljeti proizvodima koji na diskretan način postižu maksimalnu zaštitu za sve što vam je bitno. Možete ih naručiti na kućnu adresu, sa rokom dostave 48h i opcijom plaćanja pouzećem.

Komentari