Naslovna-Nasiol-jul

Ukoliko se još uvijek niste odlučili za apliciranje keramičke nano zaštite na svoj automobil, a ipak želite neki vid zaštite prilikom dugih putovanja – proizvod koji tražite je Nasiol Bugfilm! Za razliku od nano premaza, on je jednokratna, ali ne manje pouzdana zaštita! Čitajte dalje kako biste saznali sve njegove specifikacije.

Bugfilm, dugogodišnji izbor kupaca širom svijeta konačno je dobio priliku da svoju vrijednost pokaže i na bh. tržištu gdje je za kratko vrijeme pokupio brojne simpatije, kako amatera, tako i profesionalaca.

Ovaj sprej je idealan za sve koji često putuju, a žele da si obezbijede lakše i jednostavnije pranje neizbježnih tragova dugog puta, ili pak za sezonske putnike koji žele da spriječe nastanak mikro ogrebotina od kamenčića i naslaga prašine.

Bugfilm zaštitni sprej: karakteristike i način upotrebe

Zahvaljujući svojstvima Bugfilm spreja, od sada na bilo koji put možete krenuti spokojni, bez brige da će vaš automobil osjetiti “posljedice” brze vožnje autoputem.

Bugfilm sprej je specijalizovan za zaštitu od raznih eksternih faktora na cesti, kao što su pijesak, katran, bubice i ogrebotine od kamenčića. Njegovim korištenjem postižete i efekat brzog pranja, što znači da će sve naslage prljavštine spasti lakše nego ikada, a boja ostati sjajna i očuvana. Kako biste skinuli zaštitu dovoljno je da svoj automobil nakon vožnje operete pod pritiskom.

Za razliku od ostalih proizvoda iz Nasiol asortimana, Bugfilm stvara jednokratni zaštitni sloj i njegova formula nije bazirana na nano česticama, što čini njegov efekat kraćim, ali ne i slabijim.

Pogodan je za korištenje na svim metalnim dijelovima karoserije, zaštitnim plastičnim oblogama i farovima, a nanosi se brzo i jednostavno, jer dolazi u bočici od 500 ml sa raspršivačem. Ova količina proizvoda dovoljna je za 10 pojedinačnih nanošenja, a zaštita se formira ultra brzo – 15 do 20 minuta od aplikacije i spremni ste za polazak na put!

Detaljno uputstvo za pravilno nanošenje i ostvarivanje maksimalnih performansi možete pogledati na videu ispod:

Ukoliko vam se dopao Bugfilm sprej, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ostalim proizvodima iz Nasiol asortimana koji su od skora našli svoje mjesto na bh. tržištu, a možete ih kupiti ili saznati više informacija putem online prodavnice.

Komentari