phonefast snimanje razgovora adapter

Snimanje telefonskih poziva na iPhone-u može biti veoma teško i naporno. Ili morate da platite aplikaciju koja vjerovatno radi samo putem prilagođenog biranja (ili aplikacije za telefon, što ne pomaže ukoliko želite da pozovete preko WhatsApp-a, Skype-a ili drugog servisa), ili na kraju koristite magnetofon ili drugi telefon za snimanje poziva preko zvučnika. PhotoFast pokušava da riješi ovaj problem pomoću adaptera za snimanje poziva.

Call Recorder se priključuje na lightening port na iPhone-u i može snimati pozive na uređaju putem servisa kao što su Skype, Facebook, WhatsApp, Viber i drugih. Uređaj koristi formate .m4a za snimke, a možete odabrati da sačuvate podatke na svoju lokalnu memoriju ili na microSD karticu.

Za dolazne pozive postoji taster za snimanje direktno na adapteru, koji će automatski započeti snimanje kada ga pritisnete. Uređaj dolazi i sa 3.5mm priključkom za slušalice.

PhotoFast Call Recorder je dostupan preko Indiegogo, što znači da se proizvod već isporučuju i to po cijeni od 125 dolara. Očekuje se da će isporuka trajati jednu do dvije nedjelje. Naručiti ga možete ovdje.

Više pogledajte u videu…

Komentari