overwatch 2

Overwatch 2 je najavljen i kako u Blizzardu kažu, to je drugačija definicija nastavka. Naime, Overwatch 2 će biti sasvim nova igra i neće biti tu da zamijeni prvi dio. Međutim, vlasnici prvog dijela moći će igrati s igračima Overwatcha 2 te će dobiti sve nove heroje, modove i mape koje dolaze uz nastavak.

Ako želite doživjeti priču kroz PvE komponentu, čini se da ćete trebati kupiti nastavak. Dobra je vijest da će u tom slučaju sav napredak ostvaren u prvom dijelu biti prenesen u drugi dio, zajedno sa svim osvojenim predmetima i kostimima.

Dakle, značajan novitet je PvE komponenta kroz co-op misije za četiri igrača. U tim misijama Overwatch heroji će se boriti protiv Null Sectora, odnosno elitnih snaga korporacije Talon. Kompjuterski kontrolisani protivnici će imati specifične strategije i tražit će od igrača da se adaptira njihovom ponašanju. Herojima će se u ovom modu moći nadograđivati njihove vještine.

Neće biti zanemarena ni PvP komponenta. Za nju stiže novi mod zvan Push koji će se moći igrati i u casual i u ranked načinu igranja. U ovom modu ekipe se bore za kontrolu nad robotom koji je na početku meča postavljen na sredinu mape. Cilj je dovesti robota što bliže protivničkom kampu, a zaplet je taj da si protivnici u bilo kojem trenutku mogu otimati kontrolu nad robotom. Za PvP komponentu također se spremaju nove mape: Toronto, Rio de Janeiro, Gothenburg i Monte Carlo.

Igru čeka i vizualno osvježenje, prvenstveno u umjetničkom stilu. Svi će heroji imati novi izgled, okoliši će biti dinamičniji te će imati više detalja. Naravno, bit će tu i novih likova, odnosno heroja. Prvi dodatak Overwatcha 2 bit će Sojourn, bivša kapetanica Overwatcha.

Izvor: hcl.hr

Komentari