microsoft solitaire

Solitaire, vjerovatno najpopularnija igrica u istoriji Windows-a stiže na iOS i Android i biće besplatna. Ovo je prvi put, nakon 25 godina isključivo na Windows-u, da će moderna Solitaire kolekcija biti dostupna van čuvenog operativnog sistema.

Microsoft nudi Solitaire za iOS i Android besplatno nadajući se da će popularna igrica steći još više igrača pored 119 miliona onih koji su igrali na Windows 8 i Windows 10.

Microsoft Solitaire kolekcija za iOS i Android uključuje Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid, i Tripeaks tipove igara, kao i dnevne izazove za igrače. Integrisana je i opcija za Xbox Live pa se možete ulogovati i igrati i na taj način, s prijateljima.

Kompanija nudi ”Premium Edition” za 1.99 dolara mjesečno, bez reklama i sa nagradama u vidu žetona za dnevne zadatke i igranje.

Iako postoje razne verzije Solitaire-a za iOS i Android, Microsoft računa na svoju verziju jer je prva i originalna, a mnogi su joj lojalni zbog Windows-a.

Igru, kojom su vrijeme prekraćivali učenici na časovima informatike i službenici iza šalterskog stakla, možete skinuti sa Apple App Store-a i Gooogle Play Store-a.

Komentari