Fallout 76 rat se nikad ne mijenja

Tradicija Fallouta je da igre tog serijala započinju kultnom rečenicom – “War, war never changes.” Fallout 76 neće biti iznimka u tom pravilu, nego– nakon što je Fallout 4 promijenio glas naratora, 76 će u tu ulogu prema svemu sudeći vratiti glumca Rona Perlmana. Sve je dobro, ili tako barem zvuči u uvodnim kadrovima te igre.

Za razliku od uvoda iz Fallouta 4, ovdje se više ne koriste igrane scene nego je sve prikazano unutar pokretača same igre. Imamo tako priliku vidjeti Vault 76 i ekipu unutar njega.

Osim ovog uvodnog videa, u Bethesdi su objavili i saopštenje kako ne planiraju Fallout 76 kao cross-platform igru. Iako im sada više ništa ne stoji na putu do te vizije jer je Sony vlasnicima PlayStationa 4 omogućio igranje multiplayera s igračima na Xbox konzoli, čini se kako je ta promjena došla prekasno i da će Fallout 76 ostati ograničen unutar platformi na kojima igru igrate.

Inače, testiranje bete Fallouta 76 će početi prvo na Xbox One konzoli 23. 10., a igrači na PC-u i PlayStationu 4 beti će moći pristupiti od 30. 10., pod uvjetom da prije tog datuma naruče svoj primjerak igre.

Izvor: hcl.hr

Komentari