rename email alat

Da li ste ikada primili email čiji naslov (subject) je veoma nejasan, ili vas podsjeća na nešto drugo? Želite da ga imenujete kako treba kako biste pomenuti mejl kasnije lakše našli u pretrazi?

Ovaj dodatak Gmail-u će vam pomoći da organizujete mejlove tako što možete preimenovati naslov bilo kojeg mejla koji primite.

Pri tom pošiljalac ne može automatski znati da ste promijenili subject. Može se iskoristiti da uredi/imenuje dugačak niz jednog razgovora pa na morate poslije pretraživati “chat history.”
Lakše ćete se sjetiti koja ideja vam je bila na umu kada ste dobili email tako što ćete mu preimenovati naslov u skladu sa tom idejom, da se kasnije lakše podsjetite.

Posebno je korisno u situacijama kada vam stižu mejlovi čiji naslov je, na primjer: ”Problem” ili ”Pitanje”, ili samo ”Zdravo”, a ako vam ih šalju poslovni saradnici ili ako su vam važni iz bilo kog razloga, možete ih preimenovati prema temi kojom se bave.

Ovaj alat su kreirali stručnjaci iz ”CloudHQ”, a ovaj i druge njihove korisne alate i dodatke za Chrome možete naći na OVOM LINKU.

Komentari