star wars jedi fallen

Ako ste naručili Star Wars Jedi: Fallen Order u digitalnom izdanju, od sada igru možete staviti na preuzimanje, odnosno pre-load. Verzija za PC, koju mi planiramo igrati, teži 48,7 gigabajta, bez dodatnih sadržaja Deluxe izdanja.

Na žalost pretplatnika Origin Access Premiere usluge, raniji pristup igri neće biti moguć već će pretplatnici moći zaigrati novi Star Wars kad i svi ostali – u petak. Doduše, igra je već spremna i neki je igraju za recenziju. Znamo da se embargo na recenzije diže dan prije izlaska igre, 14. 11. Naša recenzija neće biti spremna tada, ali planiramo je dostaviti u što bržem roku.

Na žalost pretplatnika Origin Acess Basic usluge, EA neće dopustiti da Star Wars Jedi isprobate na 10 sati, kako je to slučaj sa svim ostalim igrama iz njihove ponude. Razlog je taj što ne žele da iko ikome išta spoila. Kako igra nema ni demo verziju, nema legalnog puta za isprobavanje igre prije nego je kupite. Osim ako je zaigrate pomoću tuđeg računa na kojem je igra kupljena ili iznajmljena u sklopu Premier pretplate.

Izvor: hcl.hr

Komentari